Ideje za izlet

Preverite: Nove nastanitve v Pomurju 2023

Že veste kje boste spali ob obisku Pomurja?

Če boste za svoj oddih izbrali pokrajine med vinogradi, rodovitnimi polji, termalnimi vrelci zdravilnih voda, ki nudijo najlepše poti do dobrega počutja – potem boste uživali v gostoljubju novih ali prenovljenih nastanitev. Domačije, resorti, glampingi ... Izbira je vaša.

HOTEL BELMUR 

Hotel Belmur domuje v stari meščanski hiši v strogem središču Murske Sobote. Stavba je zaradi zgodovinskega pomena pod spomeniškim varstvom in je bila leta 2021 popolnoma prenovljena in spremenjena v hotel , ki ima 10 dvoposteljnih sob, zajtrkovalnico in v kletnih prostorih vinsko klet z izborom zanimivih vin.

RESORT SIBON

Za vse, ki imate radi dizajn in naravo, je resort Sibon prava odločitev. Brezhibna kombinacija preprostosti, elegance in modernosti, kjer se boste počutili kot doma in doživeli pravo pozitivno energijo. Sibon Wine / SPA resort  je kraj za oddih, namenjen odraslim in otrokom starejšim od 15 let.

AVTODOM POSTAJALIŠČA DŽABOKA&GRUŠKA

Na Goričkem stoji hiška Anika. Delno vkopana in prekrita z zemljo je pravi raj za ljubitelje miru in narave. Stoji na idilični lokaciji s prekrasnim razgledom. Hiša nudi vikend odmor ali počitnice, ki vas bodo navdušile za vedno! Počutili se boste kot v časovnem stroju, ki vas bo popeljal v stare čase. Letos so k zanimivi hiški dodali še postajališče za tri avtodome.

GORIČKE IŽE – KONOPLJINA IŽA

Luksuzne butične hiške sredi Krajinskega parka Goričko je dobila dodatno hiško – konopljino. Je ena izmed redkih hiš, pri kateri je glavno pri gradbenih materialih vlogo igral konopljin pezdir, ki se je mešal skupaj z apnom, ki je naravni diretizator. Hiša zaradi sten iz konoplje odporna na požar, uravnava idealno vlažnost v prostoru skozi celo leto in ter omejuje elektromagnetno sevanje. Hiša je pokrita z trstiko, ki predstavlja material , ki se je v tem okolju uporabljal že v preteklosti.

Deli na facebook Deli na twitter