Lendava

Pizzeria Popaj

Pizzeria z najdaljšo tradicijo v mestu in okolici.

izzeria Popaj se nahaja v bližini nakupovalnega centra v Lendavi v prostorih objekta CENTER PARK LENDAVA.

V zelo prijetnem ambijentu vam ponujamo izvrstne pizze iz krušne peči ki si jih lahko izberete iz našega jedilnega lista, oziroma si sestavite pizzo po svojem okusu. Naše pizze so posebne predvsem zaradi izvrstnega testa, saj je le to rezultat lastnega znanja, izkušenj in truda. Vsak petek in soboto imate na voljo tudi pizze iz konopljinega testa.

Če niste ljubitelj pizz pa si lahko svojo jed izberete iz našega jedilnega lista, kjer vam ponujamo špagete, njoke, zrezke z raznimi omakami, domače lepinje (pečene v krušni peči) z raznim mesnimi ali zelenjavnimi dodatki, izvrstne so pa tudi solate kot samostojna jed.

Pizzeria je zelo primerna za družine z otroki, saj imamo tudi otroški kotiček, kjer se lahko otroci med tem ko čakajo na pizzo, igrajo. Pizzeria ima tudi letno teraso z zelenico ter otroškim igralom. Od ponedeljka do petka imamo v ponudbi tudi mesne, brezmesne in solatne malice. Sprejemamo tudi rezervacije za zaključne druzže (rojstni dnevi, obletnice, birme, razni zaključki, ... do 60 ljudi).

Podatki za stik

Kolodvorska ulica 3c, 9220 Lendava

+386 2 578 98 26

mirjana@rmk.si

Delovni čas