Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiskov. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in izbirami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njihovih prilagoditvah) ter zbirajo različne statistike in navedbe spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Ime piškotka Namen Čas poteka Upravljalec
_ga Statistika ogledov spletnega mesta 2 leti Google
__Host-VisitPomurje Sejni piškotek Seja

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

Želite spremeniti svoje nastavitve piškotkov?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?

V redu

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločite sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v svojem brskalniku. Navodila se nahajajo v razdelku »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. Če boste onemogočili piškotke, nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Spremembe pravilnika o varstvu zasebnosti

Vse bodoče spremembe našega pravilnika o varstvu zasebnosti bomo objavili na tej podstrani, zato za kakršne koli posodobitve ali spremembe naš pravilnik redno preverjajte.

Upravitelj piškotkov

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
info@zkts-ms.si