Lendava

Thermal Resort Lendava

Popolne terme za zdravja poln oddih.

Zelena termalna oaza Lendave

Thermal Resort Lendava se nahaja v mirni zeleni oazi Lendave, a še vseeno blizu mestnih znamenitosti. Povezujejo ga prenovljen hotel z modernimi sobami, idilično apartmajsko naselje in kamp v neokrnjeni naravi pod vznožjem Lendavskih goric. Bivanje spremlja bogata termalna ponudba, ki poskrbi za prijeten oddih in sprostitev.

Edinstvena parafinska termalna voda

Terme Lendava obiščite, če si želite boljšega počutja in vitalne energije. Sprehodite se v Energijskem parku, potopite roke v blagodejno parafinsko kopel ali se sproščajte v naših sedmih bazenih s parafinsko termalno vodo, ki je edinstvena v vsej Evropi.

Gostoljubje in odlična lokalna kulinarika

Gostje prisegajo na odlično lokalno kulinariko, naši zaposleni pa poskrbijo, da doživite gostoljubnost domačinov. Prav zaradi omenjenega se gostje vračajo k nam tudi večkrat letno in verjamemo, da se boste tudi vi še kdaj vrnili, ko enkrat doživite sproščujoč oddih pri nas.

Namig

V Energijskem parku najdete šest energijskih točk za dobro počutje, ki pomagajo pri različnih zdravstvenih tegobah. Po njem se lahko sprehodite tudi bosi in tako poskrbite za energijsko čiščenje telesa in polnjenje z energijo.

Podatki za stik

Tomšičeva 2a
SI - 9220 Lendava

+386 (0) 2 577 44 13

reservation@wellnessresortlendava.com

Delovni čas

Vse dni v letu.