Jeruzalem

Sibon Wine & Spa Resort

Butični hotel sredi slovenske Toskane.

Eleganten in sodoben dizajn

Če vas navdušujeta dizajn in narava, je butični hotel Sibon prava izbira za vas. Hotel združuje preprostost, eleganco in sodobnost, v katerih lahko uživate ob pogledu na jeruzalemske vinorodne griče. Odličen je za družinske počitnice z otroci starejšimi od 15 let, romantičen ali prijateljski oddih.

Jeruzalemska plaža

Butični hotel stoji v Jeruzalemskih goricah, ki jim nekateri rečejo kar slovenska Toskana. V razgledu na razgibano pokrajino lahko uživate, medtem ko se namakate v ogrevanem hotelskem zunanjem bazenu. Razvajate pa se lahko tudi v spaju s savnami in masažnimi bazeni. 

Prleška kulinarika in vino

V hotelski kuhinji vam iz lokalnih pridelkov in zelišč z lastnega vrta pripravijo okusen večhodni meni. V jedeh tradicijo prepletejo s sodobnimi tehnikami in vam ponudijo pravo gastronomsko doživetje. Pospremijo ga s skrbno izbranimi organskimi, biodinamičnimi in naravnimi vini, ki predstavljajo regijo.

Namig

Resort je ime dobil po lokalni sorti šipon. Šipon je naša najstarejša sorta, ki so jo poznali že Rimljani. Slovensko ime naj bi nastalo v času Ilirskih provinc, ko so Napoleonovi vojaki ob pitju vina vzklikali »c'est si bon«, kar so domačini slišali kot šipon.

Podatki za stik

Jeruzalem 18, 2259 Ivanjkovci

Delovni čas