Moravske Toplice

Pri štorklji

Že skoraj pet desetletij se družina Lovrenčec ukvarja s turizmom. Svoj prijeten dom, ki ga danes z veseljem delimo z svojimi gosti, smo si ustvarili v prijetni prekmurski vasici Moravske Toplice, le streljaj od znanega zdravilišča Terme 3000 in term Vivat. Prijazno in srčno pričakujemo svoje goste in jim ponujajo vso udobje lastnega doma. Osem dvoposteljnih in dva apartmana so vse dni v letu na voljo vsem, ki želijo svoje proste dni preživeti mirno in sproščeno.

Dan pri nas se začne z bogatim zajtrkom – postrežemo ga takrat, ko to želijo naši gosti – zgodaj zjutraj ali pozno dopoldne.

Prijetni so lahko tudi popoldnevi in večeri. Prijazni gostitelji svoje goste radi razvajajo v prijetni družbi in v domačem okrilju lastne gostilne se večeri velikokrat raztegnejo pozno v noč in se zazibljejo v prijetno utrujen in pomirjujoč spanec.

Terme 3000 so doma in na tujem znane po zdravilni termo-mineralni vodi, atraktivnih bazenih in številnih možnostih rekreacije. Terme so od nas oddaljene 600 m. Vse dni v letu jih obiskujejo domači predvsem pa tuji gosti, ki iščejo zdravja, miru in sprostitve.

Tudi Terme Vivat, kot eno mlajših zdravilišč v Sloveniji so zelo priljubljene pri naših gostih. Obilo možnosti za prijetno dopustovanje ponuja tudi okolica Moravskih Toplic, rahlo gričevnato Goričko, poraslo z bujnimi gozdovi polnimi bogastva se ponujajo za sprehode ali kolesarjenje, kmečki turizmi na vinorodnih gričih vabijo na piknike, muzeji in starodavne cerkve so nema priča preteklosti, ki so vredni ogleda.

Pridite v goste,

Podatki za stik

Na bregu 12, 9226 Moravske Toplice

Delovni čas