Ideje za izlet

Preverite: Restavracije in kavarne

Že veste kje boste jedli ali spili najboljšo kavico ob obisku Pomurja? Prekmurska gibanica ali dödoli, pa domači gin ali sok iz domačega sadovnjaka. Vse to je doma na bregovih reke Mure. Kaj poskusiti najprej? Tu vam ne moremo pomagati, saj je vse odlično! Lahko pa vas povabimo v lokale oz. restavracije, ki smo jih v Pomurju dobili letos.

Kavarna Torteraj

Torteraj je elegantna kavarna na jugovzhodu Pomurja, ki bi jo marsikdo prej umestil v Pariz, kot v Lendavo. Dovršene sladice zlahka navdušijo vse sladkosnede svetovljane. Po vsaki sladici pa se prileže tudi kava, ki vam jo postrežejo v prav posebnih skodelicah.

RG Bistro

Radgonske Gorice ne slovijo le po odličnih vinih in penini, ampak tudi po okusni hrani. V RG bistroju vam postrežejo z degustacijskim menijem polnim pristnih domačih jedi, postreženih na harmonično pripravljenih krožnikih. Dobro hrano pa seveda pospremijo z legendarnimi mehurčki.

Kavarna Da Vinci

Nekaj svežega je v Mursko Soboto prineslo letošnje poletje. Na obrobju mestnega parka se je ponudila priložnost za kavarno in slaščičarno. Posebnost je zagotovo terasa na strehi in ponudba – v sodelovanju z lokalnimi ponudniki ponujajo hišne sladice in sladoled, tudi veganske dobrote.

Deli na facebook Deli na twitter