Ideje za izlet

Poletni navdih: TOP 5

Z veseljem, vam bomo v teh toplejših in daljših dneh pomagali pri raziskovanju TOP 5 poletnih predlogov za izlet v naši regiji.

POT PO MOČVARI

V majhni vasici Lončarovci, so izjemno povezani krajani dobili in razvili idejo – Pot po močvari. Govora je o poti, speljani po močvirnatem terenu, ob njej pa je možno videti in spoznati okoliški naravni habitat, potok Curek in mokrotne ekstenzivne travnike.

več

LILALOM

Unikaten nakit, za izdelavo katerega je ustvarjalka Lilijana Lukač inspiracijo dobila v naravi. Hobi, ki je bil z leti preoblikovan v poklic zajema preko 300 različnih kosov nakita, ki poudari ženskih značaj, nežnost in moč. Ker lahko nakit prilagodijo tudi vašim željam, vas vabimo, da si več preberete TUKAJ.

ADRENALINSKI PARK BUKOVNIŠKO JEZERO

Bukovniško jezero zagotovo prav vsi poznate. Kaj pa adrenalinski park, ki se nahaja v neposredni bližini? V njem lahko na 6 plezalnih poteh, ki vsebujejo 66 različnih elementov preizkusite svoje spretnosti. Najpogumnejše obiskovalce pa čaka še prosti pad z višine 10 metrov. A vas že kaj mika?

več

REGIJA TERMALNIH VODA

Ali ste vedeli, da je Pomurje prava zakladnica termalnih voda. Vse od parafinske, mineralne, do najglobje črne termomineralne vode. Na enem mestu jih lahko s pomočjo vaših misli spoznate v Interaktivnem doživljajskem parku Expano, zatem pa se odpravite v ene izmed term, ter se v njih osvežite.

PODPORA UMETNOSTI

Obiščite enega izmed številnih muzejev v Pomurju, galerije, kulturne domove, dogodke ali gledališča ter tako prispevajte tudi vi k ohranjanju lokalne kulture in umetnosti. Obenem pa pri tem spoznajte pestro paleto dialektov, ki jih ponuja regija.

več

Deli na facebook Deli na twitter